camex-bacau.jpgPeste 100 de firme prezente la prima editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Bacau.
In perioada 18-21 octombrie, compania ABplus Events a organizat prima editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX Bacau. Evenimentul, ce a avut loc la Sala Olimpica de Atletism, a reprezentat un bun prilej pentru companiile din domeniu, venite din intreaga tara, de a prezenta cele mai noi solutii pentru constructii si amenajari. Cele peste 100 de firme expozante au oferit publicului bacauan demonstratii, prezentari de produs si posibilitatea de a achizitiona produsele la preturi de producator.

Aceasta prima editie s-a bucurat de sprijinul Primariei Municipiului Bacau, prin persoana domnului viceprimar, Constantin Scripat, care a participat la deschiderea oficiala si care i-a felicitat pe organizatori si expozanti pentru succesul expozitiei, urandu-le bun-venit la Bacau si a punctat posibilitatile de investitii ale municipiului.

Din dorinta de a raspunde nevoii de informare a specialistilor din domeniu si de a le oferi un mediu profesionist de dezbatere, pe agenda expozitiei CAMEX, in paralel cu programul expozitional, au fost trecute doua evenimente dedicate profesionistilor din constructii. Astfel, prima zi de expozitie s-a bucurat de prezenta unui numar mare de arhitecti, antreprenori, ingineri constructori, intrucat 18 octombrie a fost