gavrila_camelia.jpgViceprimarul liberal al municipiului Iasi, Camelia Gavrila, si-a depus demisia din functie, pe fondul unor disensiuni cu primarul social-democrat Gheorghe Nichita. Demisia Cameliei Gavrila a ajuns, pe 29 septembrie, pe biroul secretarului Consiliului Local si urmeaza sa fie supus plenului Consiliului la urmatoarea sedinta.

Demisia vine dupa mai multe luni de tensiuni intre echipa social-democrata din Primaria Iasi si consilierii PNL.
„Demisionez din functie din cauza unor grave probleme de comunicare generate de primarul Gheorghe Nichita, situatie care nu imi permite sustinerea si realizarea, la nivelul executivului, a unor proiecte utile pentru cetatenii Iasiului si pentru dezvoltarea orasului”, precizeaza Camelia Gavrila in demisie.

De altfel, viceprimarul liberal anuntase inca de la sfarsitul saptamanii trecute ca analizeaza posibilitatea depunerii mandatului sau de viceprimar. „Toata viata am avut atitudini transante si consecvente, care sa nu imi tradeze principiile. Nu o sa ma schimb acum, de dragul unei functii de viceprimar. Le multumesc iesenilor pentru sprijin si vreau sa ii asigur ca PNL va continua sa vegheze pentru protejarea intereselor lor”, a afirmat Gavrila. De asemenea, ea a dat asigurari ca, in calitate de consilier local, va continua sa promoveze proiecte utile pentru ieseni si pentru o dezvoltare moderna a orasului.

Camelia Gavrila candideaza pentru un mandat de parlamentar la alegerile din noiembrie, in colegiul 1 din Iasi.

Articol realizat de Ionut Caluschi