S.C. GERMAN ROMANIAN ASSURANCE S.A. – GERROMA a lansat www.asiguraridevacanta.ro, cel mai simplu, rapid şi inteligent site de asigurări online. Ne concentrăm pe oferirea unei experienţe excelente de cumpărare online a asigurărilor de călătorie şi în acelaşi timp dorim să creştem gradul de conştientizare asupra beneficiilor asigurării medicale pentru călătorii în străinătate.

Asiguraridevacanta.ro oferă planuri de asigurare adaptate tipului de călătorie al fiecărui turist. Avem o asigurare specială pentru cei urmează să lucreze în străinătate şi pentru cei care vor practica sporturi extreme şi de agrement.

În premieră în România am introdus poliţa de asigurare inteligentă, care nu mai are nevoie de condiţiile de asigurare tipărite pe suport de hârtie, ele fiind disponibile prin scanarea cu telefonul mobil (smartphone) a codului de bare QR code, tipărit pe poliţa de asigurare.

Astfel, condiţiile de asigurare vor fi descărcate în telefonul mobil, iar asiguratul poate citi, mări sau poate căuta cuvinte cheie in document.

Cel mai important, nu se mai tipăresc multe pagini cu condiţiile de asigurare pentru fiecare poliţă (o familie cu 5 membri ajunge să aibă peste 30 de pagini tipărite, nefiind comod şi nici ecologic). www.asiguraridevacanta.ro/asigurarea-inteligenta.php

Tot ca noutate absolută, îţi poţi cumpăra o asigurare medicală de călătorie aflându-te deja în străinătate.

Punem accent pe informarea corectă şi completă a cumpărătorului asupra planurilor de asigurare şi a condiţiilor de asigurare precum şi a modului de cumpărare.

Asiguraridevacanta.ro acceptă în prezent două metode de plată a asigurărilor: plata online cu card bancar prin ePayment şi plata prin transfer bancar. Transferul bancar este mai lent iar comisionul este suportat de către plătitor. Noi recomandăm plata online cu cardul bancar pentru că este foarte rapidă, iar comisionul de tranzacţie este 0 lei.

Asiguraridevacanta.ro îţi urează călătorie plăcută!

asigurari_de_vacanta.jpg