rusu_liviu_.jpgPresedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu, membru PD-L, a decis sa puna in aplicare hotararea luata de primul ministru Emil Boc, de a se reduce personalul din cabinetele demnitarilor cu 20%, si a renuntat la unul dintre cei cinci consilieri din subordine.

Liviu Rusu a declarat vineri, in cadrul conferintei de presa de la sediul PD-L Bistrita-Nasaud, ca a renuntat la una dintre cele doua consiliere angajate abia din luna iunie, Veronica Hasnas, sotia sefului Serviciului Politiei Rutiere Bistrita-Nasaud, Roberto Hasnas.

Presedintele CJ si-a intregit echipa, in urma cu patru luni, prin angajarea a doi consilieri personali, Alexandra Moloca si Veronica Hasnas, in ciuda recomandarii venite din partea Guvernului, de a nu se mai face angajari in acest an si de a se reduce numarul angajatilor din cadrul cabinetelor demnitarilor cu 20%. Ceilalti trei consilieri ai lui Liviu Rusu sunt toti membri PD-L: Grigore Turcu, fost primar al comunei Nimigea, Geea Balazsy, purtator de cuvant al PD-L Bistrita-Nasaud, si Bogdan Rusu, membru al organizatiei PD-L din orasul Beclean.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu, nu a avut angajat niciun consilier personal. Anul trecut, primii trei consilieri personali ai lui Liviu Rusu au castigat, lunar, salarii cuprinse intre 1.500 si 2.700 de lei. AGERPRES