Bulevardul Calea lui Traian, cea mai importanta artera a municipiului Ramnicu Valcea, care traverseaza orasul de la nord la sud pe o lungime de 11 kilometri, va intra intr-un amplu proces de modernizare in urmatoarele doua luni.

Consiliul Local al municipiului Ramnicu Valcea a aprobat, pe 5 iunie, planul de investitii privind refacerea de la zero a Bulevardului Calea lui Traian. Lucrarea va consta in schimbarea covorului asfaltic, largirea carosabilului cu inca o banda de mers, reabilitarea trotuarelor.

Totodata, vor fi ingropate firele electrice, iar canalizarea va fi complet refacuta. Stalpii de electricitatea vor fi schimbati si vor fi asezate jardiniere. „Intreaga lucrarea va schimba cu totul fata orasului. Ne cerem scuze anticipat pentru neplacerile ce vor aparea, inerente unui santier, dar sper ca oamenii vor fi intelegatori”, a declarat viceprimarul Romeo Radulescu.

Cel de-al doilea bulevard care traverseaza municipiul Ramnicu Valcea de la sud la nord si anume bulevardul Dem Radulescu este in lucru, pana acum realizandu-se efectiv un tronson de 1,7 kilometri.