Viceprimarul Mihai Chirica a anunţat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că bugetul municipiului Iaşi pentru anul în curs a fost lansat spre dezbatere publică.
Conform sursei citate, cetăţenii pot accesa pagina de internet a Primăriei Iaşi pentru a vedea că bugetul pentru 2013 prevede realizarea unor venituri de 905,275 de milioane de lei, din care suma de 289.852 de lei o reprezintă veniturile proprii, şi menţionează cheltuieli în valoare de 930,695 de milioane de lei.

Viceprimarul a anunţat că proiectul poate fi citit şi la centrele de cartier. „În termen de 15 zile de la afişare, cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, pe adresa Primăria Municipiului Iaşi. Prezentul proiect de buget poate suporta modificări funcţie de propunerile primite şi de evoluţia situaţiei economice la nivel naţional. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare pot fi remise şi Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni sau pe e-mail”, a spus viceprimarul Mihai Chirica. AGERPRES