Peste şapte sute de persoane au vizitat standul judeţului Suceava de la târgul de turism ”International Fair of Tourism, Sport, Sailing and Tourist Equipment GLOB 2015”, desfăşurat, în perioada 27 – 29 martie, la Katowice – Polonia, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.

El a spus că administraţia judeţeană a avut la Katowice „un stand expoziţional în cadrul căruia au fost promovate toate tipurile de turism practicate la nivelul judeţului, precum şi principalele obiective şi atracţii turistice”. Totodată, au fost prezentate programele ”Paştele în Bucovina”, ”Hora Bucovinei” şi ”Pelerin în Bucovina”, iar un meşter popular a făcut demonstraţii de sculptură în lemn.

Nechifor a spus că pe parcursul celor trei zile ale târgului, peste şapte sute de vizitatori ai standului judeţului Suceava au primit gratuit materiale de informare şi promovare turistică – hărţi turistice, broşuri de prezentare a bisericilor şi mănăstirilor din judeţ, a turismului activ şi turismului rural, a structurilor de cazare turistică, ghiduri ale municipiului Suceava, pliante şi flyere de prezentare a unităţilor de cazare din judeţ – precum şi informaţii turistice referitoare la obiectivele şi atracţiile turistice din judeţ, evenimentele anuale organizate de CJ Suceava, infrastructura turistică de transport, cazare şi de alimentaţie publică, agrement, tratament şi tipurile de turism practicate în judeţ. AGERPRES