Brasovul a gazduit Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

In perioada 30 martie-2 aprilie a avut loc la Brasov cea de-a IV-a editie a Expozitiei Nationale de Constuctii si Instalatii CAMEX, cea mai importanta expozitie nationala dedicata constructiilor din zona.
Anul acesta, la Brasov, CAMEX a cunoscut o crestere cu 50% a numarului de firme participante. Expozantii au beneficiat de un spatiu de expunere de cca 4000 mp, chiar si acesta dovedindu-se insuficient in raport cu cererile.

Expozitia CAMEX a concentrat la Brasov, timp de 4 zile, cele mai importante companii de profil din intreaga tara. Mai mult, companiile nationale care s-au prezentat la CAMEX au avut posibilitatea de a-si gasi distribuitori la nivel local, de a-si consolida imaginea pe zona aceasta, ivindu-se numeroase oportunitati de afaceri pentru firmele prezente. Totodata, CAMEX a reprezentat pentru vizitatori, locul potrivit pentru achizitionarea materialelor necesare amenajarii unei locuinte, expozantii oferind preturi promotionale la produse de ultima generatie.

Evenimentul s-a bucurat de o atentie deosebita din partea mass-mediei locale, fiind puternic reflectat in presa si pe posturile TV locale. Desi vremea nu a fost intotdeuna de partea organizatorilor si a participantilor, vizitatorii au fost numerosi la cea de-a IV-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii CAMEX la Brasov, atat public specializat, cat si public larg, gasind raspunsuri la intrebari, solutii de ultima ora in domeniu, preturi si discounturi speciale.

La deschiderea oficiala, panglica de inaugurare a fost taiata de catre George Scripcaru, Primarul municipiului Brasov, in prezenta partenerilor de eveniment, a expozantilor si a altor oficialitati: Adriana Iftime, presedinte al Patronatului Societatilor din Constructii si Andras Szakal, Subprefectul judetului Brasov. La Seara de Excelenta, s-a premiat sprijinul si interesul acordat Expozitiei CAMEX, atat primarul George Scripcaru cat si prefectul Aurelian Leonard Danu primind distinctia