Noul subprefect al judeţului Brăila, Virginia Loredana Badiu, a depus joi jurământul de învestire în funcţie, în cadrul unei ceremonii în sistem de videoconferinţă, la care au participat Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, parlamentari şi şefi ai serviciilor publice deconcentrate.

Experienţa pe care am acumulat-o în administraţia publică, cunoscut fiind faptul că sunt deja la al treilea mandat de consilier municipal, mă îndreptăţeşte să asigur cetăţenii judeţului Brăila că îi voi reprezenta cu devotament, cinste şi corectitudine în relaţia cu Guvernul României. De asemenea, voi depune tot efortul ca Instituţia Prefectului să se menţină un model de transparenţă şi eficienţă, un partener de nădejde, dar mai ales un partener activ, în relaţia cu administaţiile publice locale. Am în faţă o nouă provocare, dar sunt convinsă că în echipă cu domnul prefect Iulian Timofei vom îmbunătăţi performanţa administrativă a organismelor publice din judeţul nostru„, a spus Virginia Loredana Badiu, în mesajul adresat celor prezenţi la eveniment.

La rândul său, prefectul judeţului, Iulian Timofei, a ţinut să o felicite şi să o asigure de tot sprijinul instituţional, uman şi colegial.

„Doamna subprefect, vă felicit, vă urez succes în activitate şi vă asigur de tot sprijinul meu! Din punctul meu de vedere, echipa din cadrul Palatului Administrativ este acum completă şi sper că împreună cu doamna subprefect Virginia Loredana Badiu, cu echipa de conducere a Consiliului Judeţean, precum şi cea a Primăriei Municipiului lucrurile vor intra într-o normalitate firească, o normalitate care va fi benefică judeţului Brăila„, a declarat Iulian Timofei.

Virginia Loredana Badiu are 51 de ani, este economist de profesie şi consilier local municipal la al treilea mandat.

Hotărârea de numire a noului subprefect al judeţului Brăila a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 439 din data de 4 mai 2022, Virginia Loredana Badiu înlocuindu-l din funcţie pe fostul subprefect Nicolae Niţescu. AGERPRES