bosch_bormasina_mic.jpgBosch lanseaza doua masini de gaurit – GSB 21-2 RE si GSB 21-2 RCT Profesional – cele mai puternice din clasa lor. Noile modele de masini de gaurit cu percutie au 2 viteze si sunt special create pentru a putea fi utilizate in conditii extreme de lucru, atat in interior, cat si in exterior.

Cu ajutorul puterii furnizate de un motor performant, ce dezvolta un cuplu puternic, aceasta scula profesionala compacta se preteaza in special pentru operatii de gaurire la diametre mari, indiferent de material – lemn, zidarie, beton, metal sau placi ceramice.

Cu noul model GSB 21-2 de la Bosch, gaurirea cu carote devine, de exemplu, la fel de simpla precum operatiile de insurbare sau amestecare. Mai mult, noile masini de gaurit Bosch aduc, ca si beneficii pentru utilizator, avantajele unei scule profesionale cu o constructie robusta si carcasa solida din metal, care impreuna asigura o durata de viata prelungita a uneltei electrice. Mai mult, mecanismul „Anti-Rotatie” de blocare a axului, sporeste nivelul de siguranta in utilizarea sculei in cele mai dificile operatii intalnite pe santiere.

GSB 21-2 RE Profesional

Masina de gaurit cu percutie GSB 21-2 RE Profesional a fost special creata pentru a fi usor de utilizat in toate aplicatiile. De exemplu, mandrina rapida cu sistem Auto-Lock permite schimbarea burghielor cu o singura mana. Noul maner suplimentar de siguranta are un sistem inovativ de fixare si prindere tip „softgrip”, care ii confera mai multa precizie in utilizare. Sistemul de prindere a cablului cu bila previne smulgerea sau ruperea cablului dupa perioade indelungate de utilizare.

bosch_bormasina_mare.jpg

Alte avantaje ale modelului GSB 21-2 RE Profesional includ sistemul de perii rotative ce confera aceeasi putere maxima in ambele sensuri de rotatie si selectarea turatiei prin intermediul butonului de precizie. Datorita diametrului standard al gulerului de ax (43 mm), modelul poate fi folosit chiar si pe suport de gaurit standard.

Noul model GSB 21-2 Profesional acopera o gama larga de aplicatii precum: gaurire in zidarie, pana la 24 mm; gaurire in beton, pana la 22 mm si in metal, pana la 16 mm. Mai mult, masina de gaurit cu percutie Bosch realizeaza cu usurinta si diametre de pana la 40 mm in lemn.

GSB 21-2 RCT Profesional

Modelul superior al masinii de gaurit cu percutie GSB 21-2 RE Profesional, vine cu o serie de avantaje ce o transforma intr-o scula electrica profesionala si mai performanta, fiind echipata cu un motor puternic, de 1300 watt; sistem Bosch „Constant Electronic”, ce mentine viteza constanta, chiar si la solicitarii extreme; sistem Torque Control de preselectare a cuplului masinii, ce ii confera precizie si usurinta in operatiile de insurubare.

Ambele modele de masini de gaurit cu percutie GSB 21-2 RE Profesional si GSB 21-2 RCT Profesional, echipate cu mandrina rapida cu deschidere maxima de 13 mm, maner suplimentar, limitator de reglare a adancimii (210 mm) si valiza profesionala de transport, sunt disponibile acum in reteua dealerilor autorizata Bosch.

Cititi AICI mai multe amanunte despre noile modele de masini de gaurit cu percutie GSB 21 – 2 RE Profesional si GSB 21 – 2 RCT Profesional de la Bosch