Bogdan Pavel este noul viceprimar de la sectorul 5

Consilierii locali ai sectorului 5 l-au ales pe Bogdan Pavel in functia de viceprimar. Votul a fost secret, Pavel obtinand 16 voturi “pentru” si 8 “impotriva”. Viceprimarul ales a lucrat peste zece ani in mass-media, pe domeniul administratiei publice locale.
“Primarul sectorului 5 m-a convins sa candidez pe listele PSD la Consiliul local. El mi-a propus sa indrept ceea ce criticam de regula in articolele mele si sa fac ceea ce propuneam. Doresc sa fac parte dintr-o echipa care sa rezolve problema salubrizarii din sectorul 5, canalizarea celor 700 de strazi si reabilitarea termica a blocurilor”, a afirmat Bogdan Pavel, inainte de votul consilierilor.

Dupa alegerea sa, viceprimarul sectorului 5 a multumit tuturor consilierilor locali care l-au votat si a spus ca cei care nu i-au acordat votul il determina sa fie mai ambitios si consecvent in proiectele sale.

Bogdan Pavel este absolvent al Facultatii de Teologie din cadrul Universitatii Bucuresti, este casatorit si are un copil.

Consiliul local al sectorului 5 este format, potrivit algoritmului de la alegeri, din 11 consilieri ai PSD, 8 ai PD-L, 4 ai PNL si 4 de la PNG-CD.