blueair_logo.jpgBlue Air este o companie low-cost de transport aerian, lansată în 2004, singura companie de transport aerian cu capital românesc 100%.

Din dorinţa de a fi cât mai accesibili şi mai siguri pentru pasageri, Blue Air are o politică de smart flying care presupune: piloţi cu o mare experienţă de zbor, personal specializat pe toate aeroporturile unde operăm, 13 ţări, 55 destinaţii, 200 zboruri săptămânale, 20 rute exclusive (nici un alt transportator nu operează direct aceste rute), un Call Center 24/7, 24 de agenţii Blue Air şi peste 2.000 agenţii partenere, atât în România, cât şi peste hotare. Blue Air operează în prezent 11 aeronave Boeing şi 2 aeronave SAAB 340.

Pentru prima dată în România, o companie oferă pasagerilor zboruri la preţuri mici către cele mai importante destinaţii din Europa: Spania, Italia, Franţa, Belgia, Germania, Cipru, Anglia şi Irlanda.

Din 1 iulie 2010 este disponibil la Blue Air şi serviciul de Web Check-In, serviciu gratuit online, menit să optimizeze procesul de check-in.

blueair_banner.jpg

Programe & servicii:

Check-in Online este serviciul gratuit de Check-in via web pentru toate zborurile cu plecare din Bucureşti, Sibiu şi Bacău.

My Blue Smart Money este un program special creat pentru pasagerii care călătoresc frecvent şi care pot beneficia astfel de reduceri la biletele de avion sau chiar de bilete gratuite!

Priority Smart Check In vă oferă prioritate la îmbarcare, un mijloc de transport personal pentru tranferul din aeroport către aeronavă şi alte beneficii.

Corporate Blue Air oferă preţuri avantajoase pentru bilete cumpărate în avans pentru pachetele de afaceri.

Blue Air Grupuri oferă beneficii şi tarife speciale pentru grupuri formate din cel puţin 20 de persoane. Blue Air Charter are curse speciale charter către destinaţiile alese de pasageri în cele mai confortabile condiţii.

Blue Air Cargo este serviciul de transport aerian de marfă în regim „airport to airport” disponibil pentru toate destinaţiile Blue Air.

Zbor plăcut!

www.blueairweb.com

http://twitter.com/blueairweb

www.facebook.com/pages/Blue-Air/127545187653