BitDefender lanseaza versiunea beta “Total Security 2010”

Incepand de astazi, cea mai noua suita antimalware a BitDefender in varianta beta – BitDefender Total Security 2010 – poate fi descarcata si testata de utilizatori prin inscrierea pe siteul http://beta.bitdefender.com.

Cei mai activi participanti la campania de testare pot castiga premii substantiale, precum un netbook Asus EeePC, alaturi de console Nintendo Wii, Apple iPod Touch sau licente de utilizare gratuite pentru BitDefender Total Security 2010, valabile cel putin 1 an.

BitDefender Total Security 2010 in versiunea beta ofera utilizatorilor un set extins de functionalitati si optiuni noi:

– Tehnologie de scanare avansata, bazata pe modele comportamentale – BitDefender Total Security 2010 beta dispune de o noua modalitate de scanare, ce apeleaza la o varianta imbunatatita de detectie euristica implementata in aplicatiile antimalware.

– Plus de performanta – BitDefender Total Security 2010 beta vine cu o noua arhitectura care asigura performante mai bune, atat printr-un proces de scanare optimizat, cat si printr-o mai buna integrare a driverelor.

– Interfata imbunatatita – Cu un aspect simplificat, mai clara si mai usor de utilizat, noua interfata grafica faciliteaza accesul la principalele optiuni de securitate, configurare si asistenta ale produsului.

Modul de Control Parental mai restrictiv – BitDefender Total Security 2010 pune la dispozitia parintilor un filtru Web imbunatatit, categorii de siteuri si profiluri personalizabile, un sistem de raportare cu alerte prin e-mail, un control mai bun al timpului petrecut intr-o aplicatie si posibilitatea de a programa accesul utilizatorului la anumite aplicatii.

“Campaniile de testare beta au o importanta capitala pentru BitDefender. Pe de o parte, ele reprezinta o ultima etapa, fireasca, dintr-o serie foarte elaborata de teste menite a garanta inaltul nivel calitativ al produselor noastre. Pe de alta parte, testele efectuate acum de catre comunitatile independente au rolul de a asigura ca ultima noastra suita antimalware ofera cel mai ridicat grad de protectie impotriva tuturor amenintarilor informatice”, a declarat Carmen Maierean, Senior Desktop Product Manager, BitDefender. “Ca intotdeauna, contam foarte mult pe feedback-ul primit de la utilizatorii nostri si suntem convinsi ca varianta finala a BitDefender Total Security 2010 va raspunde celor mai diverse exigente ale clientilor si partenerilor BitDefender”.

Pentru informatii suplimentare despre campania beta BitDefender Total Security 2010 si inscrierea on-line, puteti accesa siteul dedicat la http://beta.bitdefender.com.