Bacau: viceprimarul Mihai Slic s-a autosuspendat din functie

Unul dintre viceprimarii Bacaului s-a autosuspendat din functie in urma acuzatiilor aduse de primar, potrivit carora ar fi semnat un document fara a fi autorizat.
Viceprimarul Mihai Slic a recurs la acest gest la trei zile dupa ce a fost acuzat in public chiar de primarul Bacaului, Romeo Stavarache, ca ar fi semnat niste documente in numele sau si al celuilalt viceprimar. Desi atat primarul, cat si cei doi viceprimari sunt membri ai aceluiasi partid, respectiv PNL, scandalul de la Primaria Bacau are tocmai conotatii politice.

Fostii umanisti Stavarache si Onica, intrati in PNL inaintea alegerilor generale din toamna, au format o alta aripa in formatiunea liberala a judetului, lucru dovedit la alegerile conducerii judetene, cand Stavarache l-a acuzat in public pe viceprimarul Slic ca a semnat proiecte de hotarare supuse dezbaterii consiliului local in numele lui si al viceprimarului Onica, fara sa le ceara permisiunea.

“Miza scandalului este politica, mai exact sefia partidului, in lupta avand castig de cauza liberalii cu carnet de membru mai vechi, iar eu sunt din aceasta categorie. Ma autosuspend din functia de viceprimar si ma pun la dispozitia organelor de ancheta. Cer PNA, Parchetului, Corpului de control al prefectului si primului-ministru sa verifice acuzatiile care mi-au fost aduse. Astept o decizie a acestora, dar nu ma voi mai intoarce in primarie, indiferent de rezultatul anchetei. Nu am putut face niciodata echipa cu ei”, a anuntat viceprimarul Mihai Slic.