autocad_knife_head_web.jpgPentru doar 1500 euro, clientii pot obtine o licenta AutoCAD, versiunea 2008, precum si oportunitatea de actualizare cu generatia 2010

Autodesk, lider in furnizarea de aplicatii de proiectare, a anuntat ca, incepand cu iunie 2009, va oferi clientilor din Romania gama de produse AutoCAD 2008, la un pret fara egal. Oferta AutoCAD include AutoCAD 2008, AutoCAD Architecture 2008, AutoCAD Mechanical 2008 si Auto CAD MAP 3D 2008, in versiuni integrale, disponibile acum la pretul de 1500 euro pentru fiecare dintre produse. Oferta este valabila pana la data de 15 septembrie 2009.

In plus, Autodesk ofera acestor clienti oportunitatea de a actualiza gama de produse cu generatia AutoCAD 2010. Versiunea cea mai recenta, AutoCAD 2010, contine functii noi ce ajuta utilizatorii sa rezolve cele mai frecvente provocari ale proiectarii, inclusiv instrumente de proiectare libera, desen paramatric si suport PDF avansat.

„In situatia economica grea de astazi companiile din regiune trebuie sa continue sa dezvolte metode inovative de reducere a costurilor de operare”, a declarat David Palas, Country Sales Manager. „De aceea ne-am decis sa cream o oferta speciala pentru ei, prin gama de produse performante AutoCAD 2008, care ii va ajuta sa ramana competitivi pe piata, dar cu costuri reduse in mod semnificativ. Mai mult, toti clientii care vor achizitiona produsele din promotie vor avea, de asemenea, posibilitatea de a actualiza catre versiunile 2010, pentru cele mai solicitante nevoi ale utilizatorilor CAD.”

AutoCAD este cea mai bine vanduta aplicatie de proiectare din istoria CAD. Aceasta permite echipelor din arhitectura, constructii, productie si infrastructura sa beneficieze de un mediu de lucru mai rapid, mai calitativ si mai eficient.

Familia de produse AutoCAD cuprinde:

AutoCAD – una dintre platformele de top in proiectare si documentare, caracterizata de viteza de realizare a documentatiei, un flux comun de transmitere a ideilor, un mod intuitiv de explorare a ideilor si personalizarea specifica diverselor necesitati de proiectare.

AutoCAD Architecture – versiunea AutoCAD dedicata arhitectilor, creeaza un mediu de lucru mai rapid. Functii specifice pentru proiectarea arhitecturala ajuta la obtinerea mai eficienta a documentatiei de constructie in cadrul unui mediu AutoCAD familiar.

AutoCAD Map 3D – permite inginerilor, tehnicienilor cartografi, supraveghetorilor si profesionistilor GIS sa accesez direct, sa editeze, sa vizualizeze si sa analizeze o gama larga de informatii CAD si geospatiale in cadrul unei interfete AutoCAD familiare.

AutoCAD Mechanical – aplicatia AutoCAD pentru proiectare industriala, conceputa special pentru a accelera procesele de proiectare mecanica. AutoCAD Mechanical ofera castiguri substantiale de productivitate si salveaza timp pretios de proiectare.

Clientii interesati de aceasta oferta unica si limitata de produse AutoCAD pot contacta partenerii locali Autodesk Authorized Value Added Resellers. Contactele acestora pot fi gasite pe pagina
http://www.manandmachine.ro/parteneri

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii
software de proiectare 2D si 3D
destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Din momentul aparitiei pe piata a aplicatiei AutoCAD, in 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de solutii complete pentru modelare digitala 3D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si testa ideile inainte de a le pune in practica. Companiile aflate in clasamentul „Fortune 1000” se bazeaza pe instrumentele oferite de Autodesk pentru a vizualiza, simula si analiza performanta in conditii reale, inca de la primele faze ale procesului de proiectare, pentru a economisi timp si bani, pentru a creste productivitatea si calitatea produselor si pentru a sustine procesul de dezvoltare. Pentru mai multe informatii despre compania Autodesk, cu sediul in San Rafael, California, vizitati http://international.autodesk.com.