Auditorul Primăriei Sebeş a fost numit prefect de Alba

Un funcţionar al Primăriei municipiului Sebeş, Flaviu Mircea Cozuc, angajat la Compartimentul Audit, a fost numit, miercuri, prefect al judeţului Alba, la propunerea Partidului Conservator, în locul lui Dan Coriolan Simedru, care şi-a dat demisia din funcţie pentru a candida la Camera Deputaţilor.

Deputat liberal în perioada 2000-2004, prefectul Dan Coriolan Simedru şi-a depus marţi demisia din funcţie, pentru a candida la Camera Deputaţilor în Colegiul 3 Cugir-Zlatna, din partea Uniunii Social Liberale. De menţionat că la lansarea candidaţilor USL desfăşurată săptămâna trecută, la Bucureşti, administratorul special al UM Cugir, Mihai Nicuşor, a fost cel prezentat drept candidat pentru colegiul 3 Cugir-Zlatna, desemnat în acest sens de către Biroul Permanent Judeţean al PNL.

“Mandatul meu nu a fost unul perfect. În timpul acesta scurt, de la învestirea mea în funcţie şi până la demisie, nu aveam cum să îmi ating toate obiectivele. Cu toate acestea, m-am concentrat cu prioritate pe investiţia în oameni, locuitorii judeţului Alba, care au nevoie de autorităţi publice eficiente, dar care, în acelaşi timp, caută înţelegere, compasiune, sprijin moral”, a declarat, miercuri, Dan Coriolan Simedru. AGERPRES