Au mai ramas 4 zile pentru inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice – G3P. Ai o poveste de succes? Fa-o cunoscuta!

g3p_logo.jpgPana la 10 octombrie puteti sa va inscrieti povestea in „depozitele de povesti de succes”!

Pasul 1: Descarcati si completati formularul de inscriere de aici:
http://www.ce-re.ro/upload/Formular_inscriere_G3P2011.pdf. Daca aveti nelamuriri puteti consulta Ghidul G3P:
http://www.ce-re.ro/upload/Ghid%20Inscriere_G3P2011.pdf

Pasul 2: Trimiteti formularul la depozite@ce-re.ro, prin fax la numarul 031 1050 755 sau prin posta la adresa Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucuresti, dar nu mai tarziu de 10 octombrie 2011. Proiectele inscrise, premiate sau nu, raman in baza de date “Depozitul de povesti de succes” care este accesibila oricui este interesat, pe site-ul CeRe www.ce-re.ro.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email depozite@ce-re.ro sau la numerele de telefon: 031 1050 755, 0727 823 483, persoana de contact Lavinia Chiburte.

Pe 10 noiembrie, la Gala Premiilor Participarii Publice, CeRe va aduce pe scena noi povesti de succes de implicare a cetatenilor in procesul decizional.

Indiferent de amploarea proiectelor, fie ca vorbim despre un Consiliu Local care a organizat intalniri publice cu cetatenii ca sa afle ce cred ei, fie ca vorbim despre un Minister care s-a consultat cu cetatenii, expertii si cu alti actori sociali atunci cand a luat o decizie, oamenii premiati la Gala au reusit prin forte proprii sa spuna „Da!” participarii publice si sa treaca la actiune.

Exemplele dumneavoastra de succes merita sa fie vazute si auzite pentru a arata ca dialogul si implicarea publicului In procesul decizional duc la buna guvernare si decizii mai bune In beneficiul intregii comunitati. Exemplul dumneavoastra trebuie sa fie preluat si de alti actori institutionali.

La editia din acest an a Galei vor face parte din juriu: Simona David – Public Affairs Director in cadrul Adevarul Holding, Luca Niculescu – Redactor Sef RFI Romania, Roxana Vitan – Director Executiv Romanian American Foundation, Radu Coșarca – Director Relatii Externe ENEL, Ruxandra Sasu – Director Executiv Fundatia PACT, Calin Hințea – Sef Departament Administratie Publica, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Universitatea Babes Bolyai, Vintila Mihailescu – Seful Catedrei de Sociologie a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, Cristian Pirvulescu – Decan al Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, Dorina Rusu – Presedinte Fundatia Horia Rusu, Andrei Tarnea – Director Executiv ASPEN Institute Romania, Cristina Topescu – Prezentatoarea emisiunii de stiri „Focus”/Prima TV, Adrian Ciubotaru – blogger.

Inscrieti-va pana pe 10 octombrie si aratam impreuna ca se poate!