Au fost aleşi viceprimarii municipiului Focşani

Consilieri locali din municipiul Focşani au ales, marţi seară, viceprimarii, în persoana lui Ionel Gabriel Necula (PSD) şi Tudorel Trofin (PNL) .

Alegerea viceprimarilor a avut loc în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Focşani, cei doi obţinând câte 15 voturi pentru şi patru împotrivă.

“Mulţumesc colegilor pentru votul acordat şi vin cu un singur gând, ca viceprimar al Municipiului Focşani, de a atrage cât mai multe fonduri europene. După cum ştiţi cu asta m-am ocupat în ultimii doi ani şi şase luni, iar instituţia pe care am condus-o a fost fruntaşă în România la accesarea fondurilor europene”, a spus viceprimarul social-democrat Ionel Gabriel Necula, actualmente director al Camerei Agricole Vrancea.

La rândul său, liberalul Trofin şi-a exprimat speranţa că nu va dezamăgi pe focşăneni.
“Vreau să mulţumesc tuturor consilierilor locali şi celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. Sper să fiu destul de competent pentru acestă funcţie şi să nu-i dezamăgesc pe focşăneni”, a spus viceprimarul Tudorel Trofin.

La rândul său, primarul Decebal Bacinschi a declarat că se bucură “pentru faptul că nu am mai stat ca în mandatul trecut doi ani fără viceprimari”. AGERPRES