Respectul față de beneficiari, onestitatea, corectitudinea, integritatea și pasiunea sunt valorile care fac din Atlas Sport prima opțiune în domeniul construcțiilor sportive din România. Obiectivele fondatorului Atlas Sport, Emanuel Toma, pentru anii următori sunt consolidarea poziției de lider în segmentul terenurilor de sport, o creștere consistentă pe segmentul terenurilor de joacă pentru copii și intrarea pe piețele țărilor din zonă, cum ar fi Ungaria și Austria. Cele peste 200 de proiecte realizate deja în România, Europa și Africa de către compania Atlas Sport înfrumusețează comunitățile unde au fost realizate și oferă încredere și siguranță clienților.

Cei care doresc să contruiască un teren de sport cu Atlas Sport beneficiază de proiectare și design gratuite, iar pe site-ul atlassport.ro, înainte de a cere o ofertă se poate configura terenul. „Noi facem proiectul, se depune, se avizează, se emite autorizația de construcție, facem execuția, le dăm cheile și gata. Clienții nu au nicio grijă, acesta fiind unul dintre punctele noastre forte”, spune Emanuel Toma, fondatorul companiei Atlas Sport din Tîrgu Mureș.

Majoritatea beneficiarilor bazelor sportive Atlas Sport sunt instituții publice: primării, universități, școli sau grădinițe, dar și multinaționale, alte companii private sau persoane fizice. „Din 2015, am început să creștem, în 2016 ne-am dublat activitatea, iar în 2017 am triplat businessul. În acest moment, suntem cea mai mare firmă de proiectare și construcții de baze sportive la nivel național.  Încercăm să facem cele mai bune și cele mai frumoase baze sportive din țară. Nu sunt neapărat cele mai ieftine, pentru că ne dorim să fie cele mai bune. De aceea, suntem atât de căutați”, consideră Emanuel Toma.

Echipa Atlas Sport realizează fiecare proiect cu maximă seriozitate, urmărind să ofere o calitate superioară, un design deosebit și o durabilitate cât mai mare.

Atlas Sport a lansat recent și o gamă locuri de joacă pentru copii. „Feedback-ul este unul foarte bun. La fel ca în cazul terenurilor de sport, vrem să ne diferențiem prin faptul că locurile de joacă propuse de noi sunt mai frumoase, mai bune și mai durabile. Gama noastră de produse e deosebită în comparație cu ce se oferă în România. De exemplu, materialele au o durată de viață de trei ori mai mare decât cele făcute din lemn de brad. În plus, designul și formele sunt spectaculoase”, a spus Emanuel Toma.

 

Siguranța unui loc de joacă este dată, din punctul de vedere al conducerii companiei, în primul rând de calitatea materialelor. „Locurile noastre de joacă sunt făcute din oțel galvanizat și din plastic de înaltă densitate. Alt aspect important este felul în care sunt proiectate, am văzut locuri de joacă unde leagănele aveau lanțul neacoperit – la noi sunt acceptate, dar în Vest nu se acceptă așa ceva. Echipamentele noastre, dacă au lanț, sunt îmbrăcate în plastic sau în cauciuc, să nu își poată băga copiii degetele. Echipamentele noastre sunt testate pentru a avea un grad maxim de siguranță, fiind, din punctul meu de vedere, superioare față de ce fac concurenții noștri”, spune fondatorul Atlas Sport.