Asociere între Consiliul Local şi Consiliul Judeţean pentru reabilitarea Stadionului Municipal Brăila

Consiliul Local Brăila a aprobat asocierea cu Consiliul Judeţean în vederea reabilitării şi modernizării Stadionului Municipal, obiectiv realizat în 1975, care se află, în prezent, într-o stare avansată de degradare. Potrivit documentaţiei aprobate, “asocierea între judeţul Brăila şi municipiul Brăila are în vedere atât realizarea obiectivului prin eforturi bugetare proprii, cât şi accesarea unor programe de finanţare cu sursă naţională sau externă”.

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, şi-a exprimat deja dorinţa ca acest proiect să se realizeze prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). Stadionul Municipal se află în administrarea Primăriei Brăila şi cuprinde construcţii în suprafaţă de aproximativ 21.000 metri pătraţi şi un teren în suprafaţă de peste 50.000 de metri pătraţi.

Reabilitarea obiectivului prevede lucrări de consolidare a peluzelor, refacere a hidroizolaţiei, asigurarea întreţinerii periodice a gazonului, toaletarea vegetaţiei crescute pe taluzul peluzelor şi a tribunei II, curăţarea aleii asfaltate din jurul stadionului, înlocuirea scaunelor de la tribuna II şi salubrizare a întregului obiectiv. AGERPRES