Comunitatea OSC – EuroUrbanism se întâlnește la o nouă dezbatere profesională digitală, Luni, 20 Iunie, orele 17.00 – 18.30, pe platforma ZOOM. În cadrul celei de-a doua întâlniri din acest an, vom dezbate elemente ce țin de arhitectura spațiilor exterioare – confluența între public și privat, între posibilităţi și limitări, tehnici, sisteme și impact social.

Moderatorul întâlnirii, Arh. ȘERBAN ȚIGĂNAȘ, Preşedinte – Dico şi Țigănaş birou de proiectare, Decan – Facultatea de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, îi are ca invitați speciali pe:

TUDOR ST. POPA, Președinte – Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu;

ANA CĂLUȘARU – Technical Support Manager – Alumil.

Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii în arhitectură, urbanism și domenii conexe, cu condiția confirmării prealabile. Formularul de înscriere poate fi accesat aici: https://www.eurourbanism.ro/confirmarea-participarii-arhitectura-spatiilor-exterioare-20-iunie-2022/ .

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați invitația electronică, aici: https://www.eurourbanism.ro/invitatie-dezbatere-profesionala-eurourbanism-20-iunie/.

Dezbaterea video „Arhitectura spațiilor exterioare” face parte din programul de comunicare și interacțiuni directe din cadrul Comunității EuroUrbanism, dezvoltat de Oameni și Companii, cu sprijinul Wienerberger și Alumil, în calitate de parteneri.

Oameni și Companii-OSC  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități de afaceri sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea  aici. O listă de comunități, aici.