Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a anuntat ca aproape 70% dintre lucrarile cuprinse in Planul urbanistic integrat, lansat in februarie, sunt deja finalizate. Inimaroiu a spus ca, dintre cele 1.372 de proiecte de investitii cuprinse in plan, sunt finalizate 67%, iar 14% se afla in stadiu de executie.
El a afirmat ca la cererea cetatenilor sectorului 4, peste doua-trei saptamani va lansa si Planul urbanistic integrat nr. 2, care va cuprinde toate propunerile venite din partea locuitorilor acestui sector. Potrivit acestuia, la doua luni de la lansarea primului Plan urbanistic integrat, au fost realizate 112 locuri de joaca din totalul de 121; s-au amenajat 105 spatii verzi, din totalul de 250; s-au facut 400 de parcari, din cele 457 anuntate si au inceput lucrarile pe 348 de strazi si alei din totalul de 470.

Primarul Inimaroiu a afirmat ca pana in mai, 80% din Planul urbanistic integrat va fi finalizat in intregime, in urmatoarea saptamana urmand sa fie finalizate toate locurile de joaca propuse. El a aratat ca acest plan urbanistic nu se putea realiza mai devreme, deoarece bugetul sectorului 4 este unul sarac si insuficient unui astfel de program.

Inimaroiu s-a aratat multumit de reactiile cetatenilor sectorului 4, mentionand ca aproximativ 76% dintre ei vor ca planul urbanistic sa continue si in anii urmatori. „Este o reactie extrem de pozitiva a oamenilor. Este foarte bine ca planul a fost demarat, iar lucrarile trebuie sa continue”, a aratat el.