Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că elevii din Bucureşti au acces la o aplicaţie mobilă pentru obţinerea online a abonamentelor metropolitane de transport public local.

„Începând cu acest nou an şcolar, am pus la dispoziţia elevilor din Capitală noua aplicaţie mobilă- Youth TB pentru obţinerea online a abonamentelor metropolitane de transport public local. Aceasta poate fi folosită de elevii care învaţă în şcolile din Municipiul Bucureşti sau Judeţul Ilfov, aceştia beneficiind de abonamente gratuite”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Potrivit acestuia, aplicaţia va fi dezvoltată astfel încât să poată fi folosită şi de studenţi, la achiziţionarea abonamentelor cu reducere.

„Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicaţiei, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului. Platforma va fi extinsă pentru a putea fi folosită şi de studenţi, la achiziţionarea abonamentelor cu reducere. Aplicaţia mobilă YouthTB poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play”, a precizat primarul. AGERPRES