Hercesa Internacional a inceput anul 2008 in Romania prin demararea lucrarilor la cele 1.400 de locuinte ale complexului Vivenda Residencias.
Vanzarea a peste 350 din acestea, in mai putin de 2 luni, a transformat acest proiect intr-un punct de referinta pe piata rezidentiala bucuresteana. Pe parcursul primului trimestru al anului 2008 inca 200 de apartamente vor putea fi achizitionate.

Proiectul Vivenda Residencias se intinde pe o suprafata de 6 ha pe care se vor dezvolta 9 blocuri cu apartamente pornind de la unul , pana la 5 dormitoare, cu suprafete de la 80 pana la 220 mp construiti. Locatia dispune de zone private comune: spatii de joaca, gradini si zone sportive.

Hercesa a intrat pe piata imobiliara din Romania in anul 2004 prin achizitionarea emblematicului hotel Cismigiu, situat in centrul Bucurestiului, pe bvd. Regina Elisabeta, in imediata apropiere a Parcului Cismigiu. La ora actuala cladirea se afla in proces de reabilitare, iar in final aici se va localiza sediul central al Hercesa Romania. De asemenea, in cladirea Cismigiu vor fi disponibile apartamente in regim hotelier si birouri .

Pe langa acest edificiu si ansamblul Vivenda Residencias, Hercesa va dezvolta in Bucuresti alte proiecte precum Orhideelor si Ghencea, care ii vor permite sa l