Annamaria Vatafu este prima femeie viceprimar a municipiului Tulcea, dupa 1989

vatafu-annamaria.jpgConsilierii locali ai municipiului Tulcea au votat-o, pe 26 iulie, pentru postul de viceprimar, pe Annamaria Vatafu (PSD), ea devenind astfel prima femeie, dupa 1989, care ocupa aceasta pozitie in administratia locala.
Consilierul local Annamaria Vatafu a obtinut functia de viceprimar al municipiului Tulcea avandu-l contracandidat pe un fost viceprimar, George Turlica (PNL). Vatafu a primit 12 voturi, din cele 21 de voturi valabil exprimate. Ea va ocupa postul din care liberalul Octavian Popa si-a dat, in mai, demisia, dupa ce a fost numit comisar general al Garzii Nationale de Mediu.

“Este o provocare pentru mine, ca femeie, sa pot ocupa o astfel de functie importanta in administratie si ii asigur pe toti tulcenii ca voi veghea asupra legalitatii si a respectarii legii si ca le voi sta la dispozitie intotdeauna”, a declarat Annamaria Vatafu. Noul viceprimar are 36 de ani, este consilier local de sapte ani si, in 2001, a devenit membru al PSD. Este presedintele organizatiei de femei a filialei judetene a partidului. Annamaria Vatafu este casatorita si are un copil, in varsta de 10 ani.