anfp.jpgAgenţia Naţională a Funcţionarilor Publici prelungeşte termenul de înscriere în competiţia celor mai bune practici în administraţie până la data de 26 august 2011.

Această decizie vine în sprijinul autorităţilor şi instituţiilor publice care şi-au manifestat într-un număr îmbucurător de mare interesul de a participa la această competiţie, dorind să susţină astfel iniţiativa ANFP de a face cunoscute rezultatelor remarcabile ale administraţiei publice din România.

Aplicaţiile câştigătoare vor fi prezentate şi premiate în cadrul conferinţei „Inovaţie şi calitate în sectorul public” ce va avea loc în luna noiembrie 2011, urmînd ca acestea să stea la baza elaborării unui Ghid de bune practici. Înregistrarea se realizează online, iar Formatul standard pentru aplicaţie şi ghidul practic cu informaţiile necesare pentru înregistrare se regăsesc pe website-ul ANFP (www.anfp.gov.ro).

„Mulţumesc tuturor reprezentanţilor instituţiilor şi autorităţilor publice deja înscrise în competiţie pentru deschiderea pe care au demonstrat-o faţă de iniţiativa ANFP. Am convingerea că prelungirea termenului de înscriere este un gest oportun pentru atragerea de noi participanţi ale căror proiecte vor deveni cu siguranţă bune practici în administraţia publică românească”, a precizat Andras Szakal, preşedintele ANFP.