ANFP lansează un concurs de bune practici pentru administrația publică din România

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a dat startul celei de-a VII-a ediții a Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România, competiție care se adresează tuturor instituțiilor și autorităților publice și care are drept scop identificarea, evidențierea și diseminarea practicilor administrative inovative și eficiente.

Perioada de înscriere în competiție este 26 mai – 31 iulie, înscrierea efectuându-se on-line prin completarea unei aplicații, disponibilă la www.anfp.gov.ro, secțiunea Inovație și Calitate/ Competiția. Aplicațiile câștigătoare vor fi prezentate și premiate în cadrul conferinței “Inovație și calitate în sectorul public”, care va avea loc în luna octombrie.

“Invit instituțiile și autoritățile publice la cea de-a VII-a ediție a Competiției, cu încrederea că exemplele de proiecte de succes trebuie să ajungă în atenția beneficiarilor sectorului public; având în vedere tematica din acest an, sunt convins că bunele practici ce vor fi înscrise în concurs vor aduce în prim-plan problematici și soluții cu impact major atât pentru resursele umane din administrație, cât și pentru cetățeni”, a transmis președintele ANFP, Birtalan Jozsef, cu această ocazie.

Instituțiile și autoritățile administrației publice pot să-și înscrie în competiție proiectele de succes, contribuind la inițiativa Agenției de a face cunoscute experiența și rezultatele remarcabile ale administrației publice din România. Pentru acest an, tematicile de concurs sunt dialogul social în administrația publică, servicii publice în sprijinul grupurilor vulnerabile, soluții de e-Guvernare pentru creșterea eficacității activității în administrația publică. AGERPRES