Primarul Andrei Chiliman a reafirmat ca firma REBU, care a intervenit la salubrizarea strazilor sectorului 1, face munca voluntara, dar ca nu se gandeste sa o amendeze pentru acest serviciu.
Chiliman a adaugat ca este insa pregatit sa sanctioneze societatea Urban, care nu a iesit cu utilajele pentru curatenie, desi are un contract semnat cu administratia locala.

„REBU face toate prestatiile in baza unor acte emise de Primaria Capitalei. Eu nu stiu care sunt acele acte si nici nu ma intereseaza. Urban nu s-a retras, avem contract cu ei si ii vom da amenzi pentru daune, intrucat nu si-a executat obligatiile contractuale. Urban nu se poate retrage, deoarece are un contract valabil. Ei nu au actionat in teren, e cu totul altceva. Vor plati niste daune, dar asta este o alta problema” – a aratat primarul.

Edilul a respins afirmatiile reprezentantilor REBU potrivit carora Politia Comunitara Sector 1 ar fi agresat soferii acestei societati. „Nu este adevarat. Probabil i-a oprit sa-i intrebe de la ce societate sunt si in baza caror acte lucreaza. Dar nu cred ca i-a agresat. Domnul Raicu are probleme de exprimare si intelegere. Eu nu stiu ce s-a intamplat azi-noapte. Eu cu domnul Raicu nu am nici un fel de contract la ora actuala, ca Primarie” – a afirmat Chiliman.