În calitate de organizator de evenimente, cât și ca om activ în comunitate, vreau să știu care sunt toate evenimentele ce urmează în zona mea de interes. În general, caut aceste informații pe mai multe site-uri și rețele sociale, astfel că research-ul durează. De aceea, văd platforma EventsOnline.ro ca pe o resursă indispensabilă pentru orice profesionist în comunicare. Pe de o parte, pentru propriile evenimente pe care noi le organizăm, pe de altă parte, pentru evenimentele la care participăm pentru networking, dezvoltare personală și oportunități de business”, spune Andreea Marc, Head & Heart Communication la CGM Software Romania.

„Mi-am făcut cont gratuit pe EventsOnline.ro și îmi place nu doar că primesc periodic pe email o listă cu toate evenimentele de interes pentru mine, ci și că pot să le sincronizez cu propriul calendar sau că pot să le împărtășesc cu ușurință cu ceilalți oameni interesați de evenimente, la fel ca mine”, a adăugat Andreea.

EventsOnline.ro, platforma de promovare a evenimentelor business și profesionale dezvoltată de Oameni și Companii, a trecut deja de 1.800 evenimente listate. Platforma este o soluție eficientă de a avea la îndemană un index de evenimente din domeniile de interes.

Fă-ți un cont AICI și primești periodic o lista cu evenimentele care se organizează în domeniul tău de interes. De semenea, poți publica și promova, fără costuri, toate evenimentele pe care le organizezi sau pe care le sponsorizezi.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.