Ambasadorul Turciei s-a aflat în vizită la Slatina

Ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertaş, a avut marţi după-amiaza o întâlnire cu primarul municipiului Slatina, Minel Prina, în cadrul întâlnirii fiind discutate aspecte referitoare la potenţialul de dezvoltare al municipiului în contextul în care anul acesta a fost creat primul parc industrial din oraş.

Diplomatul a fost însoţit de o delegaţie de oameni de afaceri. “Am prezentat aspecte referitoare la facilităţile oferite investitorilor, la posibilităţile de a investi în municipiul Slatina, în Parcul Industrial şi pe terenul fostei unităţi militare, pentru că dorim să atragem cât mai multe investiţii în Slatina, dorim crearea a cât mai multor locuri de muncă în municipiu”, a declarat Minel Prina.

Ambasadorul Turciei a mai participat marţi, anterior vizitei la Primăria Slatina, la inaugurarea şantierului pentru construirea unei fabrici de biscuiţi în municipiul Craiova. Investiţia de la Craiova va fi făcută de o companie din Turcia, va crea 300 de locuri de muncă şi este estimată la circa 40 de milioane de euro.

Oamenii de afaceri turci sunt prezenţi şi în municipiul Slatina unde derulează activităţi în industria de confecţii textile, a prelucrării aluminiului etc. AGERPRES