Ambasadorul Egiptului este interesat de dezvoltarea relaţiilor comerciale cu municipiul Giurgiu

giurgiu_egipt.jpgMinistrul Plenipotenţiar pentru Afaceri Economice de pe lângă Ambasada Egiptului în România, Abd El Rahman A Raouf, a declarat miercuri, în cadrul unei vizite pe care a efectuat-o în municipiul Giurgiu, că scopul acesteia este de a identifica domeniile de colaborare şi de investiţii în acest oraş.

“Sunt şase luni de când mă aflu în această funcţie şi mi-am propus să fac cât mai multe vizite în teren, municipiul Giurgiu fiind al treilea oraş pe care îl vizitez. Prin vizita pe care o efectuez astăzi, la Giurgiu, sunt interesat să identificăm oportunităţi de colaborare în special în domeniul comercial şi chiar să efectuăm anumite investiţii în zonă, în funcţie de profilul economic”, a declarat miercuri, la Primăria Giurgiu, Abd El Rahman A. Raouf.

Şi primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a prezentat oportunităţile de afaceri care s-ar putea dezvolta, municipiul aflându-se într-un judeţ preponderent agricol. Cu acest prilej, primarul municipiului i-a oferit diplomatului egiptean un tablou în care sunt prezentate monumente istorice din zonă, iar acesta i-a dăruit edilului o farfurie cu motive populare tradiţionale din Egipt. AGERPRES