Primarul general, Nicuşor Dan, anunţă că ALPAB a lansat licitaţia pentru achiziţia de echipamente, în vederea modernizării a 30 de spaţii de joacă şi de fitness în parcurile din Capitală. Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 10.251.835 – 52.653.186 lei.

„ALPAB a publicat în SEAP documentaţia de atribuire pentru achiziţia de echipamente de joacă şi fitness. Acestea vor fi amenajate în Parcul Floreasca (6), Parcul Regele Mihai I (11), Parcul Izvor (2), Parcul Tineretului (3), Parcul Băneasa (2), Parcul Bordei (2), Parcul Carol (3), Parcul Circul de Stat (1). Noile echipamente sunt realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare, care conferă siguranţă în exploatare sporită. Ele sunt destinate atât copiilor cu vârste începând de la 1 an, cât şi copiilor atipici”, scrie edilul general, pe Facebook.

De asemenea, ALPAB anunţă pe SEAP şi o altă licitaţie, pentru achiziţionarea de material dendrologic constând în arbori, arbuşti, flori anuale, bienale şi perene, în vederea refacerii fondului vegetal din spaţiile verzi aflate în administrare. Contractul are o valoare totală estimată de 7.683.220 – 43.588.075 lei şi este împărţit în trei loturi.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 90%, iar termenul de livrare 10%. Durata contractului este de 24 de luni. Termen limită pentru primirea ofertelor: 6 noiembrie. AGERPRES