algeco_sigla.jpgAlgeco oferă soluţii de spaţiu în 18 ţări europene, precum Belgia, Republica Cehă, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia şi Marea Britanie. Algeco deserveşte mai mult de 31,000 de clienţi din zonele de construcţie şi de infrastructură, industrie, servicii şi de administrare. Flota sa de aproximativ 241.000 spaţii modulare şi unităţi de depozitare este inchiriată prin intermediul unei reţele de peste 100 de locaţii.

Algeco este parte a Algeco Scotsman, lider mondial in afaceri ca furnizor de servicii, expert in spaţii modulare şi soluţii de depozitare. Compania gestionează o flota de mai mult de 345,000 de unităţi, cu operaţiuni în 21 de ţări în toată Europa şi America de Nord, ceea ce-l face lider mondial în sectorul de spaţii de închiriere şi o companie care este al 5-lea mare jucător prin cifra de afaceri în cadrul sectorului de servicii de închiriere la nivel global.

În anul 2009, an caracterizat prin căderea sectorului de construcţii nerezidenţial cu 15,7% Algeco România îşi creşte cifra de afaceri cu peste 35%. Deşi asistăm la o scădere a produsului intern brut de 7.7% şi a construcţiilor nerezidenţiale cu 15.7%, profitul operaţional al companiei creşte în acelaşi an 2009, cu 100%.Algeco a intrat pe piaţa din România în iulie 2007 şi de atunci, îşi continua ascensiunea şi creşte investiţiile. Eficienţa echipei Algeco România a stat dovadă creşterilor mai mult decît semnificative.În anul 2008, primul an operaţional Algeco livrează peste 15.000 mp şi înregistrează un profit operaţional de 237% peste buget. În timp de criză, compania, în loc să se clatine, îşi continuă creşterea, într-un ritm şi mai alert.Algeco investeşte in soluţii de spaţiu, pe care le pune la dispoziţia beneficiarilor rezolvând o necesitate imediat si la cea mai buna calitate.

Gamele oferite de companie au confirmat eficienţă atât structurală cât şi din punct de vedere al costului de utilizare şi întreţinere. Calitatea la standarde europene, flexibilitatea, soluţiile oferite, au făcut ca Algeco să devină lider pe piaţă.

algeco1.jpg

Educaţia de calitate este o necesitate. Investiţiile în educaţie sunt cea mai bună afacere pe termen lung. Educaţia este privită drept unul dintre domeniile principale pentru investiţii guvernamentale, la nivel mondial, alături de infrastructură şi sănătate.Algeco vine pe piaţă cu cel mai mare plan de investiţii în educaţie din România. Compania oferă spaţii pentru şcoli şi grădiniţe. Spaţiile pe care compania le pune la dispoziţie pot fi închiriate sau achiziţionate. Serviciile pe care le oferă includ proiectarea, montajul instalaţiilor şi modulelor cât şi a structurii în sine, precum şi construcţia structurilor la comandă, inclusiv toate serviciile asociate cu construcţia lor. Algeco oferă copiilor şansa de a fi beneficiarii acestor spaţii. Desemenea, oferă economie de timp şi de bani, modulele din oferta companiei fiind special proiectate după nevoile clientului. Algeco înţelege nevoia de a avea un sistem educaţional mai performant şi vine astfel în sprijinul tuturor instituţiilor educaţionale din România: şcoli,grădiniţe, creşe, etc. cu sprijin şi cu un plan de investiţii foarte bine clădit. Pentru o educaţie şcolară de calitate, avem nevoie şi de spaţii de calitate. Pentru asta s-a Algeco porneşte la drum pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România.

ALGECO oferă o arie variată de servicii. Compania ofer[ consultanţă, proiectează şi organizează proiectul, montează şi instalează construcţia, iar în final vă prezintă rezultatul. Pentru fiecare client in parte se alcătuieşte un pachet de servicii, cu termene scurte de livrare şi produse de calitate superioară.

Nici un întreprinzător – furnizor nu îşi permite să înceteze activitatea datorită unor activităţi de construcţie. În acest caz, ALGECO oferă soluţia temporară ideală, prin sistemul său de construcţii modulare, prin care creează facilităţi temporare pentru angajaţi şi clienţi, unde aceştia pot funcţiona în continuare fără întrerupere, într-un mediu confortabil.Soluţiile oferite de către ALGECO respectă in totalitate prevederile legislative. Măsurile de securitate devin prioritare în cazul instituţiilor gen bănci. ALGECO oferă şi spaţii cu seifuri , spaţii sigure cu podele intărite, sau unităţi cu ghişeu cu sticlă armată. Spaţiile pot fi echipate la cerinţa clienţilor cu dotări speciale pentru cantine, birou sau dormitor.

Structura modulară simplă a unităţilor acordă libertatea de a realiza proiectele individuale variate la cererea clienţilor. Posibilităţile de a combina unităţile mobile pentru a creea o clădire sunt aproape infinite.

algeco2.jpg

ALGECO reflectă cererile specifice ale clienţilor în procesul construcţiei. Aceasta face posibil crearea de spaţiu efectiv, care îndeplineşte în toate situaţiile pretenţiile clienţilor. Apropierea faţă de clienţi în fiecare stadiu al proiectului asigură flexibilitate şi cea mai bună calitate. Clienţilor ALGECO li se oferă soluţiile de spaţiu locativ de clasă, care sunt ecologice şi sigure, calităţi certificate practic. Sistemele de spaţiu locativ ALGECO oferă avantaje chiar şi ca unităţi individuale. De exemplu, camere micuţe cu atmosferă prietenoasă şi geamuri mari. În exterior au o culoare plăcută, neutră şi care nu se murdăreşte repede.

Piaţa este în continuă schimbare. Pentru sănătatea economică şi imaginea unei organizaţii câteva lucruri esenţiale sunt: investirea capitalului în activităţi sau bunuri care să genereze creştere de valoare în timp, flexibilitate maximă în abordarea generatorilor de cost, pentru că necesarul mâine poate fi cu totul altul decât astăzi, păstrarea imaginii organizaţiei.

De ce este Algeco preferat în Europa?

1) -soluţii complete de utilare şi echipare a spaţiului locativ

2) -cea mai bună calitate din Europa

3) -servicii complete

4) -Service 24/24

5) -distribuţie teritorială vastă.

Algeco susţine cu logistica necesară evenimente de top în Europa. Fie că luăm ca exemplu Roland Garros, fie că ne referim la concertul Madonna în 6 ţări europene, fie că vorbim despre Bucharest City Challange ori Roger Tator Bucharest City Switch, beneficiarii preferă pur şi simplu calitatea produselor şi serviciilor Algeco.

algeco3.jpg