Liderul mondial în construcţii modulare vine în sprijinul copiilor din ţara noastră. Cu peste 50 de ani de experienţă în domeniu, compania oferă soluţii de spaţiu pentru şcolile şi grădiniţele româneşti.

Algeco înţelege nevoia de a avea un sistem educaţional mai performant şi vine astfel în sprijinul tuturor instituţiilor educaţionale din România: şcoli,grădiniţe, creşe, etc. cu sprijin şi cu un plan de investiţii foarte bine clădit. Compania susţine programele educaţionale din Europa, construind unităţi de învăţământ în ţări precum Begia, Cehia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Spania, Italia, Luxemburg sau Marea Britanie.

algeco_1.jpg

Şcolile Algeco sunt testate de zeci de ani în condiţiile de zi cu zi ale activităţilor şcolare. Spaţiile oferă confort sporit şi siguranţă, lucruri foarte importante când vine vorba de formarea şi educarea copiilor. Construcţiile Algeco sunt ecologice, nu au materiale alergice sau dăunătoare şi corespund normelor europene în domeniu, iar spaţiile interioare sunt vaste şi luminoase. Spaţiile pe care compania le pune la dispoziţie pot fi închiriate sau achiziţionate. Serviciile pe care le oferă includ proiectarea, montajul instalaţiilor şi modulelor cât şi a structurii în sine, precum şi construcţia structurilor la comandă, inclusiv toate serviciile asociate cu construcţia lor.

algeco_2.jpg

Algeco oferă copiilor şansa de a fi beneficiarii acestor spaţii. Desemenea, oferă economie de timp şi de bani, modulele din oferta companiei fiind special proiectate după nevoile clientului.

algeco_3.jpg