danaila alexandru.jpgPe 31 ianuarie, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, preşedintele organizaţiei municipale a PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a fost ales în unanimitate în funcţia de viceprimar al Brăilei.

Dănăilă ocupă scaunul lăsat liber de Stănel Necula, după demisia acestuia din Consiliul Local Municipal, survenită ca urmare a excluderii din filiala judeţeană a PDL.

„Îmi pun speranţele în sprijinul neîntrerupt pe care colegii mei din CLM mi-l vor aloca pentru a-mi duce la bun sfârşit îndatoririle pe care funcţia de viceprimar le impune”, a declarat Dănăilă în discursul pe care l-a ţinut după ocuparea funcţiei de viceprimar.


Alexandru Dănăilă are 27 de ani şi a absolvit în 2006 Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar Bancare Interne şi Internaţionale din cadrul Universăţii Româno-Americane Bucureşti, iar în 2007, în cadrul aceleiaşi Universităţi, a absolvit cursurile Facultăţii de Drept. În ceea ce priveşte activitatea politică a tânărului viceprimar liberal, Dănăilă a ocupat, între 2008 şi 2010, funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PNL Brăila, iar în prezent pe cea de membru în cadrul Biroului Politic Teritorial al PNL Brăila şi pe aceea de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PNL Brăila.