Agentia Nationala a Functionarilor Publici controleaza procedura de organizare a unui concurs de director din cadrul D.S.V.S.A. Bucuresti

In perioada urmatoare, conform Ordinul presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, Andras Szakal, echipa de control a Serviciului Inspectie si Control (ANFP) va efectua o activitate de control ce vizeaza procedura de ocupare a functiei publice de conducere de director executiv adjunct din cadrul Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti.

Scopul controlului il reprezinta verificarea aplicarii legislatiei in domeniul functiei publice si al functionarilor publici, referitoare la organizarea si desfasurarea, in luna ianuarie 2009, a concursului pentru ocuparea functiei publice de conducere de director executiv adjunct din cadrul Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti. Actiunile de control se vor desfasura la sediul ANFP, institutia organizatoare a concursului si la D.S.V.S.A Bucuresti.

In situatia in care se vor constata nerespectari ale dispozitiilor legale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici va dispune masurile ce se impun pentru intrarea in legalitate, masuri ce vor fi cuprinse in Raportul intocmit de echipa de control.