Sistemele Digital Signage reprezinta la ora actuala un important mijloc de comunicare pentru public.  Acestea sunt din ce in ce mai prezente in spatiile publice, centrele comerciale, parcari on-street si off-street sau in zonele de interes cu trafic intens.

Aceste sisteme permit distribuirea controlata sau de la distanta a continutului personalizat, cu scopul de a informa, alerta, a influenta publicul, angajatii sau cumparatorii.

Parcarile on-street sau off-street ofera multe oportunitati neexploatate pentru digital signange si alte caracteristici importante pe care clientii, operatorii de parcari, municipalitatile, le vor gasi fara indoiala, utile.

Utilizatorii unei parcari sunt cel mai bun public pe care îl pot viza comerciantii. Foarte multe afaceri, ar plati sume considerabile pentru a-si face publicitate in fata clientilor unei parcari. Cu toate acestea, foarte putini operatori de parcări valorifică această oportunitate uimitoare de a genera venituri.

Panourile de ghidare sau de Wayfinding reprezinta o modalitate excelentă de a genera venituri suplimentare. Pe langa ghidarea catre unui loc de parcare, spatiul digital poate fi inchiriat companiilor invecinate care doresc sa se promoveze pe afisajezele LED, in schimbul unei taxe.

Pentru municipalitati, digital signage in parcari poate imbunatati comunicarea cu cetatenii si turistii orasului, prin:

  • Afisarea unor mesaje importante/ noutati in timpul evenimentelor si a festivalurilor;
  • Informatii istorice sau educative din oras;
  • Mesaje urgente sau alerte;
  • Date privind calitatea aerului sau vremea.

Tehnologii de ultima generatie, echipamente de top

Solutiile fastPark pentru digital signage se bazeaza pe o gama variata de echipamente de inalta fiabilitate si un raport calitate/pret foarte bun, selectate atent in urma experientei dobandite.

Sistem de ghidare pe baza de senzori ultrasonici cu detectie verticala (UMS)

Sistem de ghidare pe baza de senzori ultrasonici cu detectie diagonala (UDS)

Sistem de ghidare pe baza de senzori video (UPSOLUT)

Panouri afisare si Wayfinding

Echipamentele utilizate in proiectele noastre beneficiaza de tehnologii de ultima generatie care le asigura:

  • Consum redus de energie (eco-friendly)
  • Operatiuni minime de intretinere, fara intreruperea functionarii;
  • Costuri reduse de operarein comparative cu variantele clasice;

 

Servicii complete, proiecte la cheie

Echipa noastra ofera consultantastudii de fezabilitate, studii de trafic si asistenta in stabilirea solutiilor de parcari potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecarei institutii sau companii. De asemenea, asigura proiectareainstalarea si mentenanta parcarilor on-street si off-street.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor on-street si off-street in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Alba Iulia, Buzau, Bulevardul Decebal Bucuresti, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8Primaverii 20, Campina, Craiova, Focsani, Gheorgheni, Mangalia, Iasi, [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

 

Doresti mai multe informatii despre cum poti implementa sistemele de digital signage in parcarea ta?

Contacteaza-ne: info@fastpark.ro