Pe 19 noiembrie 2020, BusinessMark organizează cea de-a VIII-a ediție a evenimentului „Romanian Food & Agribusiness Conference”, ce va avea loc online.

Alături de importanți jucători din industrie, se va discuta despre: sectorul agribusiness & food în contextul provocat de noul coronavirus, Planul Național Strategic 2021-2027, trendurile de consum, gestionarea stocurilor de marfă, piața de lactate, piața de retail, zona de finanțare.

Totodată, împreună se va încerca găsirea de răspunsuri la întrebări importante pentru acest sector: care sunt concluziile anului 2020 și ce perspective avem pentru viitor? Cum va arăta noua normalitate? Care sunt prioritățile și obiectivele României în noul exercițiu bugetar? Cum s-au schimbat preferințele consumatorilor? Ce strategii vor adopta producătorii si retailerii în viitor?

Conferința vizează: companii din FMCG, producători, procesatori, asociații și agenții din industria agricolă, agricultori – sectorul vegetal, zootehnie, distribuitori și retaileri, investitori, furnizori de input-uri agricole, soluții, echipamente și servicii specifice industriei, experți în domeniu.

Speakerii confirmați la „Romanian Food & Agribusiness Conference” sunt:

Ø MIHAI-LIVIU MORARU, Director General, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale;

Ø ADRIAN PINTEA, Director General, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură;

Ø SORIN MINEA, Președinte Angst, Președinte ROMALIMENTA;

Ø DORIN COJOCARU, Președinte, APRIL – Asociația Patronală Română din Industria Laptelui;

Ø RAMONA IVAN, Director, Direcția Relații cu Instituții Naționale și Internaționale, CEC Bank;

Ø MARIUS BÎCU, Owner, Ferma cu Omenie;

Ø RĂZVAN GÎDEI, General Manager, Red Point Software Solutions (partener SAP);

Ø CRISTIAN TUDOR, Founder & General Manager, Microgreens România;

Ø DANIELA SIMA, Senior Purchasing Director CBA Partners, Managing Director S1MA;

Ø IONEL BURTEA, Co-Founder, Abund Berry.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI . Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.