A fost lansat Alegeri.tv, canalul tv online dedicat alegerilor din Romania

Alegeri.tv este o platforma de comunicare intre politicieni si alegatori, ce ofera politicienilor un spatiu virtual in care acestia isi pot face cunoscute strategiile, iar alegatorilor o cale prin care sa se poata decide asupra propriilor optiuni politice.
Alegeri.tv este axat pe prezentarea campaniilor electorale din Romania, plecand de la campaniile pentru presedentie, parlament, europarlament si ajungand la alegerile locale. Alegeri.tv este sansa pentru orice politician din Romania sa-si faca cunoscut mesajul intr-un mod foarte facil si cu impact deosebit asupra electoratului. Proiectul pastreaza toate informatiile culese intr-o arhiva pentru o consultare ulterioara, iar la finalul unei campanii electorale va prezinta rezultatele oficiale ale scrutinului.

Unul dintre obiectivele prioritare ale proiectului Alegeri.tv este acela de a fi impartial. Alegeri.tv ofera atat candidatilor cat si partidelor posibilitatea de a-si gestiona propriul spatiu virtual din cadrul sitului, oferind acestora o tribuna de unde sa-si faca auzita vocea (chiar si celor cu bugete electorale reduse). Toate serviciile sitului sunt gratuite.

Puteti vizita www.alegeri.tv si afla informatii despre candidatii la alegerile Europarlamentare ce vor avea loc pe 25 noiembrie 2007, sa contribuiti cu materiale sau sa comentati materialele video de pe site. Alegeri.tv este un proiect realizat si coordonat de Zitec (www.zitec.ro).