calarasi_primarie.jpgNoul sediu al Primăriei municipiului Călăraşi a fost inaugurat, vineri, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, politicieni şi reprezentanţi ai agenţilor economici. Primăria este amplasată pe strada Bucureşti, făcând parte din Palatul Administrativ Barbu Ştirbei Călăraşi, clădire a cărei construcţie a început în anul 2004.

Valoarea totală a investiţiei este de peste 23 milioane lei, însă mai sunt necesare diverse lucrări atât la demisolul clădirii, unde se află mai multe spaţii de birouri, cât şi în exteriorul clădirii, respectiv platoul şi realizarea unei parcări.

Evenimentul a cuprins şi dezvelirea unei plăci comemorative, ocazie cu care s-a desfăşurat o slujbă de sfinţire oficiată de Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu. “Este un moment important pentru municipiul Călăraşi, este momentul în care putem spune că avem un sediu de primărie ce corespunde tuturor standardelor de calitate. În sfârşit, după destul de mulţi ani, putem să spunem că avem o clădire reprezentativă pentru municipalitate”, a precizat primarul municipiului, Daniel Ştefan Drăgulin. AGERPRES