cj neamt.jpgPatru posturi de director în cadrul Consiliului Judeţean Neamţ au fost desfiinţate, odată cu transformarea direcţiilor în servicii, după ce majoritatea consilierilor judeţeni au aprobat, miercuri, în şedinţă, noua organigramă a CJ.

Pentru susţinerea noii organigrame au votat cei 17 consilieri ai PDL, dar şi un consilier al opoziţiei. Fără votul consilierului USL, proiectul iniţiat de PDL nu ar fi trecut, în condiţiile în care democrat-liberalii au avut doar 17 consilieri prezenţi, din 35 de voturi, preşedintele PDL Vasile Pruteanu fiind în concediu medical.

Potrivit organigramei votate miercuri, începând cu 1 ianuarie 2012, Direcţia Juridică se reorganizează în două servicii. De asemenea, Direcţia Generală de Programe şi Dezvoltare Rurală, Direcţia Generală de Administrare Drumuri Judeţene şi Alimentări cu Apă şi Direcţia Tehnică de Investiţii se comasează în Direcţia Generală de Dezvoltare Judeţeană.

Potrivit aceleiaşi organigrame, mai multe servicii au fost transformate în compartimente, în timp ce compartimentele au fost transformate în birouri. Modificările includ şi reîncadrarea personalului de conducere pe noile funcţii şi salarizarea corespunzătoare. AGERPRES