coperta-1-anuar.jpgLucrarea are 400 de pagini, prezentand peste 150 de institutii si circa 350 de persoane din administratia publica locala.
De asemenea, Anuarul contine un amplu index de adrese web importante pentru lucratorii din administratia publica.
Anuarul www.administratie.ro 2006 este un proiect al portalului www.administratie.ro care isi propune sa prezinte intr-un format modern si accesibil structurile de conducere ale administratiei publice locale din Romania: prefecturi, consilii judetene si primarii.

Lucrarea, tiparita in conditii grafice de exceptie, la Editura Polirom, este structurata pe criterii geografice, pentru usoara sa consultare. Scopul acestui Anuar este acela de a deveni un instrument de lucru util pentru persoanele interesate de activitatea administratiei publice din Romania. Anuarul cuprinde prezentarea prefecturilor, a consiliilor judetene si a primariilor de municipii, cu date detaliate de contact si CV-urile persoanelor din conducerea acestor institutii.

Prima editie a Anuarului www.administratie.ro a aparut in toamna acestui an, intr-un tiraj de 1000 de exemplare. El va fi actualizat in fiecare an.

Cei care doresc achizitionarea acestui instrument extrem de actual si util pentru lucratorii din administratia publica sunt rugati sa descarce formularul de comanda ferma si sa-l trimita prin fax la numarul 0232-245298. Pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati la tel./fax 0232-245298 – persoana de contact Luciana Barnoveanu – sau la adresa de email luciana.birnoveanu@administratie.ro.

Descarcati formularul de comanda aici