5 motive pentru a alege GStarCAD

gstarcad.jpgSoluţiile Gstarsoft acoperă nevoile întregii industrii de proiectare în construcţii, incluzând CAD profesional, proiectare arhitecturală, proiectare structurală, proiectare şi servicii în construcţii (instalaţii electrice, termice şi sanitare, topometrie etc.).

Industria mecanică, electronică sau electrotehnică sunt şi ele beneficiare ale programelor GstarCAD, aşa cum o demonstrează marile companii care lucrează astăzi cu acest soft de proiectare (le puteţi vedea pe www.gstarcad.ro).

GStarCAD este o aplicaţie de vârf bazată pe nucleul IntelliCAD, cunoscut ca fiind furnizorul de platforme CAD cu preţuri de achiziţie foarte atractive. Nativ DWG, acesta este o alternativă inovatoare la programele AutoCAD şi MicroStation faţă de care oferă un mediu de lucru extrem de asemănător.

De ce să alegeţi GStarCAD?

Va dăm doar 5 motive.

1. Compatibilitate cu AutoCAD. Având interfaţa, comenzile, meniurile, script-urile etc. similare, excelează în privinta compatibilităţii cu celebrul software CAD, care este estimată la 99 %.

2. Începeţi activitatea imediat. Nu este necesar să alocaţi un timp de învăţare şi nici să faceţi cheltuieli suplimentare pentru instruirea personalului. GStarCAD, oferă utilizatorilor folosirea experienţei acumulate deja. Tot ce aveţi de făcut este să instalaţi aplicaţia şi să începeţi lucrul.

3. GStarCAD este nativ DWG. Între GStarCAD şi AutoCAD sau ZWCAD există o relaţie bilaterală. Nu există nici un fişier de conversie şi nici nu se pierd date în momentul deschiderii fişierelor realizate în celebrul program CAD (de la R14 la 2010) sau alternativa sa mai cunoscută în România. Acest lucru este valabil şi invers, în cazul deschiderii în celelalte platforme CAD a fişierelor create cu GStarCAD.

4. Cel mai mic preţ de pe piaţa software CAD. Costurile scăzute de achiziţie sunt un atu pentru GStarCAD. Cu un buget minim puteţi să achizitionaţi un program care vă ajută efectiv la creşterea eficienţei procesului de proiectare, a productivităţii muncii specifice.

5. Sunteţi protejat legal cu GStarCAD. Acest software a fost conceput pentru ca aplicaţiile CAD să fie accesibile legal tuturor. O bună parte dintre utilizatorii de soft CAD folosesc aplicaţii software nelicenţiate. De cele mai multe ori nu este vorba de rea-voinţă. Motivul principal al acestui fenomen este costul ridicat de achiziţie ale aplicaţiilor renumite. Preţurile practicate nu şi le pot permite companiile mici şi mijlocii. Mai ales în vremuri de restrişte, ca cele pe care le trăim.

GStarCAD vine în sprijinul IMM-urilor prin preţurile sale scăzute de achiziţie care încep de la 900 RON.

GStarCAD este o aplicaţie independentă şi deţine drepturile de proprietate intelectuală. GStarCAD vă salvează firma de la o investiţie de mare amploare, adeseori imposibilă. O dată ce aţi achiziţionat acest software, nu aveţi a vă mai face griji la controalele organelor de stat abilitate. Grija amenzilor usturătoare rămâne în seama altora.

gstarcad1.jpg