Eveniment de tradiție organizat de portalul Administratie.ro și Oameni și Companii, Gala Administratie.ro a ajuns la a XIII-a ediție, fiind organizată joi, 12 octombrie, la Ramada Bucharest Parc. O sută de persoane au participat la reuniune: reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, precum și ai mediului de afaceri. La eveniment au fost prezenți secretarii de stat Ion Cîmpeanu și Veaceslav Șaramet.

”Mă bucur că am putut participa la o reuniune de calibrul acesteia, cu oameni interesanți și preocupați de tot ce este nou, modern, în administrație, în cadrul căreia am putut sa asist la prezentări captivante, cu soluții avangardiste”, a declarat secretarul de stat Ion Cîmpeanu, secretar de stat în Ministerul Mediului, în deschiderea Galei.

”Noi suntem preocupați de asigurarea unor condiții bune pentru românii din afara granițelor țării, care s-ar putea reîntoarce în țară. Cu ajutorul unor soluții pe care le-am văzut prezentate, în cadrul acestei conferințe, cred că și aici, în România, ar putea fi create condițiile din Diaspora, ceea ce pe mine, ca reprezentant al Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, mă bucură foarte mult. Salut organizarea acestui eveniment”, a subliniat Veaceslav Șaramet, secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Peste 30 de instituții din administrația centrală și locală și-au prezentat în cadrul Galei Administratie.ro cele mai interesante proiecte realizate în 2017. Evenimentul, precedat de seminarul cu tema “Management Modern în Administraţie”, a fost organizat în parteneriat cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici și cu sprijinul partenerilor MICROSOFT, BRINEL, UP ROMÂNIA, PHILIPS, FOCALITY, MELIOR, FIVE’S și BOEM PIANOS.

Portalul Administratie.ro are peste 6.800 de abonați la fluxul informativ zilnic.