160 de locuinţe ANL vor fi date în folosinţă la sfârşitul lunii mai la Târgu-Jiu

tgjiu_anl.jpgŞeful Serviciului de Investiţii din Primăria Târgu-Jiu, Raul Chiriac, a anunţat, luni, că locuinţele ANL din cartierul Narciselor vor fi date în folosinţă la sfârşitul lunii mai. În perioada imediat următoare, vor fi reluate lucrările pentru introducerea utilităţilor în cartierele Narciselor şi Ciocârlău, unde sunt în construcţie locuinţe sociale şi locuinţe ANL.

Astfel, în cartierul Narciselor, cele opt pavilioane cu câte şase locuinţe sociale şi cele opt blocuri cu 160 de unităţi locative ANL vor fi date în folosinţă la sfârşitul lunii mai.

“În ceea ce priveşte zona Narciselor, locuinţele sociale sunt definitivate şi sunt în curs de execuţie locuinţele ANL. Paralel, lucrăm la utilităţi, iar la sfârşitul lunii mai sperăm să le terminăm. În zona Narciselor sunt opt pavilioane cu câte şase garsoniere, adică 48 de locuinţe sociale, iar locuinţe ANL sunt 160 de unităţi, dintre care 96 de garsoniere şi 64 de apartamente cu două camere”, a precizat şeful Serviciului de Investiţii.

În cartierul Ciocârlău, cele două blocuri de locuinţe sociale, cu câte 32 de garsoniere, sunt aproape finalizate, urmând a fi date în folosinţă la sfârşitul lunii aprilie. “Cele două blocuri de locuinţe sociale din zona Ciocârlău sunt finalizate în proporţie de 95%, se lucrează în paralel şi la utilităţi, urmând ca în luna aprilie să fie repartizate conform legislaţiei”, a mai menţionat Raul Chiriac. AGERPRES