sighetu_marmatiei.jpgCu toate că, în acest an, bugetul este auster (54.673 mii lei plus un excedent de anul trecut de 490 mii lei), reprezentanţii Primăriei Sighetu Marmaţiei susţin că vor demara în 2011 mai multe investiţii. În acest sens, a fost întocmită o listă a priorităţilor, pe care figurează lucrări de modernizare pe 16 străzi şi drumuri din oraş. Tot aici au fost incluse şi realizarea studiilor geo-topografice pentru ale două zone periferice, modernizarea parcului Grădina Morii şi lucrări la zonele verzi din oraş.

De asemenea, în acest an, la Sighetu Marmaţiei, vor continua lucrările de reabilitare a reţelei de apă potabilă şi canalizare prin programul SAMTID, proiect ce include şi realizarea documentaţiei tehnice pentru staţia de epurare ce urmează a se construi în zona numită Fuchs, zonă în care se ridică blocurile sociale.
Pe lângă acestea, primăria intenţionează să investească şi în dotări, prioritare la acest capitol fiind achiziţia de automobile pentru Poliţia Comunitară, camere video pentru supraveghere a spaţiului public şi cofinanţarea unor proiecte la Spitalul Municipal.