145 de specialiști IT din administrația centrală au participat la cea de XI-a întâlnire a comunității

Cea de-a unsprezecea ediție a Conferinței Naționale de Management Modern în Administrație, dedicată sectorului public a reunit 145 persoane. Evenimentul a avut loc pe 31 ianuarie, la București. Având ca temă generală Inovația prin tehnologie în sectorul public, conferința s-a bucurat de prezența unor specialiști care au prezentat cele mai noi tehnologii și echipamente disponibile pe piață, dar au abordat și teme legate de cerințele de securitate din perspectiva protecției datelor personale, ghiduri de achiziții pentru administrația centrală, inovații în achiziții publice, centralizare si descentralizare în achiziții.

Evenimentul a fost susținut de partenerii tradiționali: HP Inc, Microsoft, Telekom România, ANIS. Următoarea ediție a Conferinței va avea loc în luna septembrie.

Conferința este parte a Programului Național de Management Modern în Administrație și acordă o atenţie specială componentei de modernizare şi adoptare a soluţiilor tehnologice moderne potrivite administraţiei publice din România. Având în vedere impactul major pe care societatea informaţională, tehnologiile şi instrumentele moderne de comunicare îl au deja în administraţia publică din România, Oameni și Companii a lansat în anul 2012 o serie de conferințe dedicate exclusiv tematicilor legate de implementarea infrastructurii informaționale și de comunicare în administrația publică centrală din țara noastră.