Viceprimarul Târgoviştei, Bogdan Ana, a demisionat din funcţie

ana bogdan.jpgViceprimarul municipiului Târgovişte, Bogdan Ana, al cărui nume a fost vehiculat în legătură cu gruparea de crimă organizată Ghenosu, şi-a depus în data de 2 septembrie demisia din funcţie, dar rămâne în PDL şi îşi păstrează poziţia de consilier local, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgovişte, Emanuela Colea.

Demisia viceprimarului nu a fost anunţată public şi nici în cadrul vreunei şedinţe de consiliu local. Luni, la ora 16.00, este programată o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Târgovişte, în care vor fi anunţate manifestările de Ziua Municipiului, şi este posibil ca Bogdan Ana să participe şi să anunţe decizia pe care a luat-o, de demisie din funcţie.

Vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu, anunţa, la sfârşitul lunii august, intenţia lui Bogdan Ana de a pleca din funcţia de viceprimar. “Aseară (25 august n. r.), într-o reuniune restrânsă a conducerii Organizaţiei Judeţene Dâmboviţa a Partidului Democrat Liberal, Bogdan Ana ne-a anunţat intenţia de a demisiona. Nu a particularizat-o. Are oferte mai bune, consideră că interesul propriu îi dictează ca, în acest moment al existenţei sale să se dedice acelor oferte, oportunităţi personale”, preciza, la acea dată, Marin Antonescu.

După incidentul de sâmbătă spre duminică, când un poliţist din IJP Dâmboviţa a fost lovit în cap cu o sticlă de un interlop şi a intrat în comă, liderii judeţeni ai PSD şi PDL se acuză reciproc de legături cu grupări de crimă organizată. În discuţie a apărut şi numele lui Bogdan Ana, care însă a infirmat că are vreo legătură cu clanul Ghenosu. AGERPRES