TaxHouse – Taxand România – cabinet independent de consultanţă de elită, ce oferă o gamă completă şi integrată de servicii fiscale

taxhouse_logo.jpgTaxHouse este fondată în 2006 în contextul necesităţii locale şi internaţionale de independenţă şi specializare, date fiind cerinţele stricte de obiectivitate aplicabile firmelor tradiţionale de audit, TaxHouse a alcătuit o echipă de parteneri cu înaltă calificare, deţinând în trecut poziţii de conducere în firme globale, precum şi o echipă de profesionişti atent selectaţi, cu excelente cunoştinţe tehnice de legislaţie fiscală locală şi internaţională şi o cunoaştere temeinică a mediului de afaceri intern.

Ca birou în România al Taxand, TaxHouse oferă clienţilor săi acces direct la echipa sa locală de experţi fiscali, precum şi la reţeaua internaţională de specialişti pe probleme fiscale ai Taxand, dispunând astfel de o bază comună de expertiză la nivel internaţional, de soluţii fiscale inovatoare în ceea ce priveşte tranzacţiile transfrontaliere, precum şi de oportunităţi de planificare fiscală, astfel încât să poată să ofere consultanţă rapidă şi riguroasă cu privire la tranzacţii internaţionale.

Taxand este prima reţea globală de firme de top de consultanţă fiscală independente, fondată în 2005 de foşti Parteneri ai firmei globale de consultanţă Arhur Andersen şi a crescut exponenţial de la înfiinţare. Profesioniştii Taxand cooperează strâns cu clienţii lor pentru optimizarea afacerilor acestora, prin anticiparea, măsurarea şi managementul soluţiilor fiscale legate de operaţiunile lor zilnice şi de deciziile strategice. Taxand aduce împreună firme de consultanţă de top ce operează pe cele mai importante pieţe din lume, care angajează peste 2000 de experţi fiscali aproape 50 de ţări. Ca membră Taxand, TaxHouse oferă servicii integrate, specializate şi independente de consultanţă fiscală.

Servicii:

Aria de expertiză a TaxHouse include impozitarea locală directă a companiilor, impozitare internaţională, impozite indirecte, administrare fiscală (întocmire şi depunere de declaraţii fiscale), reprezentare fiscală, etc. Compania are experienţă specializată în structurarea investiţiilor, tranzacţii cu bunuri imobile, fuziuni şi achiziţii, due diligence fiscal şi financiar, întocmire şi depunere de declaraţii de TVA, impozit pe profit şi impozit pe câştigurile de capital, etc. Experienţa cumultată a consultanţilor TaxHouse include asistenţă privind activităţile din România ale unor companii globale şi mari companii locale, active în următoarele domenii: financiar-bancar, leasing, imobiliare, bunuri şi servicii de larg consum, farmaceutice, autovehicule, energie, servicii financiare, asigurări, piaţa de capital, investiţii private, etc.

Aria serviciilor include:

– Consultanţă generală

– Restructurări, fuziuni şi achiziţii

– Tranzacţii imobiliare

– Preţuri de transfer

– Reprezentant/împuternicit fiscal

– Administrare fiscală

– Revizii şi certificări fiscale

– Asistenţă în rambursări de taxe

– Cursuri individualizate pe probleme fiscale

– Asistenţă pe durata inspecţiilor fiscale

– Asistenţă în litigii fiscale pe toată durata procesului administrativ şi juridic.

Echipa:

Fiecare dintre membrii actuali ai echipei de Parteneri şi Manageri are experienţă îndelungată de lucru în mari firme internaţionale de consultanţă şi din industrie, de aceea, experienţa şi cunoştinţele membrilor echipei, acumulată în asistenţa acordată unor mari companii globale şi naţionale încă de la începuturile economiei de piaţă din România în anii 90, asigură că TaxHouse îşi serveşte clienţii la cele mai înalte standarde de calitate.

Persoane de contact:

Angela Roşca – Managing Partner

Cristian Rădulescu – Partner

Emilia Dragu – Partner

Adresa de contact:

TaxHouse SRL

Str. Grigore Alexandrescu nr. 59

Clădirea HQ Victoriei, etaj 1

Sector 1, 010623, Bucureşti, România

Telefon: +40 21 316 06 45 / 46 / 47

Fax: +40 21 316 06 48

E-mail: office@taxhouse.ro