Strazile municipiului Tulcea risca sa ramana nematurate

Angajatii Directiei de Servicii Publice apartinand Primariei municipiului Tulcea au protestat, pe 10 mai, in fata Primariei, sustinand ca vor declansa greva generala, daca nu li se solutioneaza favorabil revendicarile.
Cei aproape 50 de salariati au declarat ca sunt nemultumiti de salariile mici, de lipsa sporului de toxicitate si de faptul ca nu sunt platiti dublu atunci cand muncesc sambata si duminica, din aceste motive ei sustinand ca nu vor mai lucra incepand de joi. Ei au dorit sa vorbeasca cu primarul orasului Constantin Hogea, dar acest lucru a fost imposibil din cauza ca edilul sef al urbei se afla la o lansare de nava la santierul Aker Tulcea SA.

Referindu-se la nemultumirile sindicalistilor, viceprimarul orasului, Octavian Popa, a afirmat ca toate partile implicate trebuie sa se aseze la masa dialogului, deoarece informatiile primite de la acestea pana in prezent sunt contradictorii.
“In principiu, angajatii au dreptate si cred ca situatia se va rezolva odata cu transformarea DSP in societate privata. Dar pana atunci, trebuie sa gasim o solutie si sa o punem in practica”, a mentionat viceprimarul Octavian Popa.